SLÄKTTRÄFF I GÖTEBORG!

Å släktens vägnar hälsar jag er varmt välkommen till Släktträffen på Hotel First G i Göteborg lördagen den 30 oktober 2021. 

släktträff - GOSF

Vi lyssnar på outgivna Kalle Sändare-samtal från hela andra halvan av förra seklet. Buffé blir det, dricka tillåter vi och sällskapsmänniskor hittar du överallt. 

För er som ännu inte införskaffat den vackra nyutgåvan av Julbestyr i glada färger, med fin bonussingel, läcker innerpåse, vacker affisch på Kalle och en CD med alla bonusspår så kan ni köpa detta unika vinylalbum på plats till ett facilt pris. Vi kommer även att sälja den eminenta CD-boxen med alla Kalles skivor så kom och köp sälj!

Plats: First Hotel G vid Centralstationen, Göteborg

Datum:lördag den 30 oktober

Välkommen från:kl. 17:00

Mat- och samtalstid: kl. 18:00 till sen kväll

Klädsel: Valfri, men helst tempeldräkt.

Gatuadress: Nils Ericssonsplatsen 4


Kostnad:325kr.
Ingår: Annat sällskapsfolk, stol och bord där man hör mycket bra, buffé med blandade kalla och varma rätter. Drycker köps separat efter eget tycke. 

Anmälan: Genom mejl till grisochskridsko@gmail.com

Efter att du fått bekräftelse på att du fått plats betalas 325 kr till GOSF bankgirokonto 5766-8592, märkt med ”Släktträffen 2021” och ditt namn.

Sista anmälningsdag: den 16 oktober. Antalet deltagare är begränsat så den som först kommer till mjöl, den får först kvarna. Vi håller avstånd under kvällen även om vi tagit färgade sprutor.

Hotellet erbjuder standardrum till rabatterade priser, 895 kronor för en person respektive 995 kronor för två personer. Uppge ”Gris och Skridskoföreningen” vid bokning. Bokas per mejl till: g@firsthotels.se

Tack för vänligheten!


Direktören för region väst