Lola har lämnat oss.

Kära medlemmar och sällskapsmänniskor,

Styrelsen i Gris- och Skridskoföreningen har den smärtsamma uppgiften att meddela våra medlemmar och sällskapsmänniskor att vår revisor och kamrat Lars-Olof Lindberg, kallad Lola av oss alla, somnade in i lördags den 10 augusti 2019 efter en längre tids kamp mot cancer.

Lola var vår ständige revisor, med förtroendeuppdraget år från år, ända sedan starten av föreningen 2005. Hans revisioner var mycket grundliga och seriösa, i bjärt kontrast till hans presentationer av sin revisionsberättelse. De flesta av er minns säkert hans muntliga framföranden. Revisionsberättelsen presenterades alltid lika roligt och underhållande, oavsett dramaturgiska grepp. Det professionella grundarbetet möjliggjorde en frihetsgrad i framförandet, vilket Lola tog vara på till allas glädje. Dessutom blev han vår självklare allsångsledare, som hjälpte oss att tråckla oss igenom Kalle Sändares galna textrader.

Alla vi som fick förmånen att lära känna Lola lärde känna en mycket varm, ödmjuk och glad människa, kanske urtypen för det vi i föreningen kallar just sällskapsmänniska. Lola verkligen förkroppsligade begreppet bättre än någon annan.

Lola efterlämnar närmast sin fru Anja, samt deras två vuxna söner Adam och Arvid. Lola blev 61 år.

Med stor sorg.

Styrelsen i Gris- och Skridskoföreningen /genom Per Bergman