Vill du också bli medlem i GOSF?

Årsavgiften är endast 300:- och som betalande medlem får du möjlighet att logga in och lyssna på unika, outgivna samtal med Kalle Sändare i medlemmarnas egna lösenordsskyddade del på hemsidan. Varje månad läggs det upp ett nytt samtal. (Funkar även fint att lyssna via nymodigheter som smartphones också.) Du får även rabatterat pris på inträde, och hotellrum (bra rumtog alltså) vid våra sammankomster i Stockholm och Göteborg ett par gånger om året, samt unika medlems-CD:s med samtal inkluderat i medlemsavgiften samt givetvis även en mycket trevlig skylt som intygar det prestigefyllda medlemskapet. Allt detta, och faktiskt lite till…

Slutligen får man möjlighet att delta i utvecklingen av föreningens verksamhet om man är intresserad. Allt detta för mindre än en krona om dagen! Löjligt billigt, om man ska ha det uttrycket.

Du blir medlem med alla förmåner genom att fylla i din medlemsansökan nedan och betala in medlemsavgiften på 300 kr för 2024 på föreningens bankgirokonto 5766-8592. Du som anmäler dig från 1/11 2023 får 2024 års medlemsskiva lagom till jul + medlemskap från nu och hela 2024.

Om man vill veta mer innan man anmäler sig då?

Enklast är det att maila din fråga till föreningen på adress: gosfkansliet@gmail.com så återkommer någon från kansliet i förbifarten.

  1. Har du redan bestämt dig för ett medlemskap i Sveriges kanske finaste förening så fyll i formuläret nedan med dina uppgifter, betala in 300:- till bankgiro 5766-8592 (skriv gärna ”ny medlem” som meddelande) och sänd iväg ansökan direkt, så hör föreståndaren av sig så snart som möjligt. Han är bara ute och slänger en sak.

    Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA.
    Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.