Det var väldans! Nu är det Släktträff på G!

Lördag 28 oktober är det dags igen för Släktträffen där sällskapsfolk samlas på First Hotel Göteborg för att hylla Kalle Sändare tillsammans med hans familj och vänner! Alla betalande GOSF-medlemmar har förtur till platserna! Antalet platser är begränsat så de som kommer först till mjölet får kvarna och ni anmäler er som vanligt till Gris- och Skridskoföreningen via mejl till grisochskridsko@gmail.com senast den 15 oktober.

Efter att man fått bekräftelse betalas 389 kr per person till GOSF bankgiro 5766-8592 märkt med Släktträffen 2023” och namnet på deltagaren/deltagarna.

Om några långväga medlemmar vill boka hotellrum till rabatterade priser ska ni snarast mejla till g@firsthotels.se och uppge ”Gris- och Skridskoföreningen” så ordnar de och Källarmästar Chan det bästa! Medlemspriset är 1095 kr för enkelrum och 1195 kr för dubbelrum.

På den asiatiska buffén bjuds det olika sorter av olika saker, både vegetariskt och kött så alla blir nöjda.

Vi minglar från kl 17 och sedan kör vi igång showen med samtal och gäster från kl 18 och till fram på småtimmarna om man får ha det uttrycket?

Det finns bord i hallen, väggen är klar, maten är rakt över disk och ni kan parkera lastcykeln bakanför utan någon ovänskap ombord. Det blir som vanligt  glädje och skratt när vi träffas för att lyssna på Kalles unika humor tillsammans och vi är många som ser fram emot denna årliga och traditionella sammankomst!

Tack för Vänligheten/                                                 

Ronny Svensson

Föreståndare

Gris- och Skridskoföreningen

GOSF