”De´va´väldans” – ( GOSF Medlemsskiva.)

De´va´väldans – extra medlems-exemplar. Pris: 185:- inkl frakt

Ett exemplar av den unika och exklusivt platta medlems-CD:n ”De´va´väldans”. Som betalande medlem i föreningen kan du köpa (160:-/st + 25:-porto Totalt 185:-) denna unika CD genom föreningen så länge lagret räcker. Skivan finns inte att köpa i den ordinarie handeln utan endast här hos GOSF. Först till kvarn gäller! Köper du fler exemplar än ett är frakten fortfarande bara 25:-
Betala in totalsumman i förskott till GOSF bankgiro 5766-8592. Uppge ditt namn och adress tillsammans med texten ”De va väldans” i meddelandefältet så kommer CD:n med posten hem i brevlådan. Vill du köpa flera CD blir frakten fortfarande bara 25,- oavsett antal.
Skicka även ett mail till GOSF med din adress när du betalat så kommer skivan snabbt.
Skicka mailet till:  gosfkansliet@gmail.com Ange ”De va väldans” som ämne.


Apor & Skit – endast för medlemmar i GOSF.

Kalle Sändare CD Apor & Skit Medlems CD GOSF 2013

Apor & Skit – Pris: 185:- inkl frakt

Som betalande medlem i föreningen kan du köpa (160:-/st + 25:-porto Totalt 185:-)  denna unika CD med tidigare outgivna samtal så länge lagret räcker. Sedan är det slut. Skivan finns inte att köpa i den ordinarie handeln utan endast här. Först till kvarn gäller! Köper du fler exemplar än ett är frakten fortfarande bara 25:-

Betala in totalsumman i förskott till GOSF bankgiro 5766-8592. Uppge ditt namn och adress tillsammans med ”Apor & Skit” så kommer CD:n på posten. Vill du köpa flera CD blir frakten fortfarande bara 25,- oavsett antal.

Skicka även ett mail till GOSF med din adress när du betalat så kommer skivan snabbt.
Skicka mailet till:  gosfkansliet@gmail.com Ange ”Apor & Skit” som ämne.

Passa på! Några få exemplar kvar av den unika samlaraffischen!

Unik Gröna Lunds-affisch med Kalle,  500:- per styck inkl. frakt.

Vi har några få exemplar kvar av den unika samlaraffischen från Gröna Lund i en serie på totalt endast 30 exemplar.  Vi säljer dessa för 500 kr/st, inklusive tub/rör och frakt. Storlek 100×70 cm. Sätt in 500 kr i förskottsbetalning på föreningens bankgirokonto 5766-8592, så går vi till posten och skickar iväg. Maila gärna ditt namn och adress till gosfkansliet@gmail.com efter insättningen, det är en extra säkerhet! Först till kvarn…


 

Beställ Väggen é klar – Boken om Kalle Sändare.

Väggen e' Klar

Väggen e´klar. Världens första bok om Kalle Sändare.  Pris: 240:- inkl frakt

-”Den blir aldrig klar.”
Orden är Kalles Sändares. Kalle var van vid att bli presenterad en massa idéer. Inte många blev verklighet och det lärde han sig med åren.
När GOSF bestämde sig för att ta fram en hemsida, tvivlade han.
När GOSF också bestämde sig för att medverka till utgivningen av samlingsskivan ”Klassiska spår”, som även innehåller tidigare outgivet material, sa han samma sak. Han tvivlade, fastän att han förstått att GOSF ville honom väl och hade vissa muskler. Men hemsidan blev en realitet och skivan kom ut.
Boken var ett större projekt. När journalisten och föreningsmedlemmen Lasse Carlsson presenterade sina tankar om en bok om hans liv flera år innan hans bortgång tvivlade han. I sin ödmjukhet kunde han inte se sig själv som huvudperson i en bok. Mannen bakom Kalle Sändare var aldrig publik, några ”hemma hos-reportage” gjordes aldrig, för det ville han inte och det hade han inga behov av. Tvivlen på att manuskriptet skulle hamna i tryckpressarna var än större. Men så blev det.
Väggen e` klar – världens första bok om Kalle Sändare, finns nu att köpa via GOSF. Det är en hyllning till Kalle Sändare av en av hans stora beundrare, journalisten Lasse Carlsson. En hyllning, men en osminkad sådan. I boken får vi en bild av personen och levnadskonstnären Carl-Axel Thernberg, som liksom många komiker inte hade ett lätt liv. Anders Burman, Kalles upptäckare och första producent, flämtade till när han sträckläste boken och sa att den gav honom massor av ny spännande kunskap om denne egensinnige man som gett honom så mycket glädje. Men ingen vet nog mer om Kalles liv och gärning än författaren själv.”
Boken (tillverkad av papper) beställer du från GOSF genom att betala in 200:- + porto 40,- TOTALT 240:- i förskott till GOSF bankgiro 5766-8592

Uppge ditt namn och adress tillsammans med ”Bok” så kommer boken på posten. Vill du ha flera böcker blir frakten fortfarande bara 40,-

Skicka även ett mail till GOSF med din adress när du betalat så kommer boken snabbt.
Skicka mailet till: gosfkansliet@gmail.com/  Ange ”Boken” som ämne.

 


Friska fläktar – endast för GOSF-medlemmar.

Friska Fläktar CD Kalle Sändare

Friska fläktar – extra medlems-exemplar. Pris: 185:- inkl frakt

Medlems-CD:n Friska fläktar från 2012 finns det fortfarande kvar några ex av på hyllan.  Som betalande medlem i föreningen kan du köpa (160:-/st + 25:-porto Totalt 185:-) denna unika CD genom föreningen så länge lagret räcker. Sedan är det slut. Skivan finns inte att köpa i den ordinarie handeln utan endast här. Först till kvarn gäller! Köper du fler exemplar än ett är frakten fortfarande bara 25:-

Betala in totalsumman i förskott till GOSF bankgiro 5766-8592. Uppge ditt namn och adress tillsammans med ”FRISKA FLÄKTAR” så kommer CD:n på posten. Vill du ha flera CD blir frakten fortfarande bara 25,- oavsett antal.

Skicka även ett mail till GOSF med din adress när du betalat så kommer skivan snabbt.
Skicka mailet till: gosfkansliet@gmail.com Ange ”Friska Fläktar” som ämne.

Beställ ”Nu är det åter jul..” – CD.


Nu är det åter jul. Pris: 185:- inkl frakt

Kalles postuma julplatta från 2010 utgiven av Sändarecords i samarbete med GOSF med spår som redan upphöjts till klassiker runt julborden.

Julmarknad, Takskottning, Tomterädsla, Mor Gundas rullader, Arg tomte och många fler underbara samtal med den rätta julstämningen.

Köper du fler exemplar än ett är frakten fortfarande bara 25:-

Betala in totalsumman i förskott till GOSF bankgiro 5766-8592. Uppge ditt namn och adress tillsamans med ”Nu är det åter jul” så kommer CD:n på posten. Vill du ha flera CD blir frakten fortfarande bara 25,- oavsett antal.

Skicka även ett mail till GOSF med din adress när du betalat så kommer skivan snabbt.
Skicka mailet till:  gosfkansliet@gmail.com Ange ”Nu är det åter jul” som ämne.

Beställ Inramade masterband – endast för medlemmar!


Inramade original masterband 2900:- per styck inkl. frakt

Medlemmar i GOSF har nu chansen att äga ett äkta originalband med Kalle Sändare att hänga på väggen. Exklusivt inramat med originalanteckningar.

Betala in totalsumman i förskott till GOSF bankgiro 5766-8592. Uppge ditt namn och adress tillsammans med ”Masterband” så kommer konstverket på posten.

Leveranstid ca 3-4 veckor.
Skicka även ett mail till GOSF med din adress när du betalat så går det fortare.
Skicka mailet till: gosfkansliet@gmail.com Ange ”Masterband” som ämne.


Kalle-prylar till salu just nu på Tradera

 

Klicka på bilden ovan för att se vad som finns till salu av Kalle på Tradera just nu!
OBS! Inga varor på Tradera kan beställas via denna sidan eller GOSF, endast direkt av respektive säljare på Tradera. Sidan öppnas i ett nytt fönster.