Aktuellt

Dikesmässa 11/5 på Loopen.

Hej, alla Kalle Sändare-vänner!

Ja, då var det åter dags att samla ihop olika typer av grävfordon på Loopens brygga. Några har grävt diken i Vänersborg, några har grävt en bit ifrån närmaste plats, andra är helt nya från fabrik. Ja, nya och nya, och egentligen är det väl inte grävfordon heller. Det rör sig som vanligt om outgivna Kalle Sändare-samtal från 60-tal fram till 90-tal, och vår arkivmästare Johan Rothstein har som vanligt plockat fram nya godbitar från arkivet.

I år är det nio år sedan vår mentor lämnade oss i maj 2008 och Pierre Håkansson ordnade den första Dikesmässan redan några dagar efter.

Kalle var innan dess alltid med på föreningens sittningar, vilket givetvis gav en rejäl extra dimension till tillställningarna, om man ska ha det uttrycket. Men visst är det roligt att vi ändå träffas i minst lika stor omfattning ett antal gånger om året.

Vi träffas för att äta en bit mat, prata, lyssna på outgivna samtal och minnas Kalle Sändare, så som sällskapsmänniskor gör helt enkelt.

Vår värd, Pierre Håkansson, ställer som vanligt sin unika restaurang Loopen Café och Restaurang till förfogande för att alla Kalle Sändare-vänner ska kunna lasta vräk tillsammans. Mat och dryck enligt eget tycke. Altarslaktad köttbit serveras som special, bänkslaktad kan fås mot ett tillägg, även en fiskrätt i Kalles tecken finns nog att tillgå.

Vi startar med mingel från kl: 18.00 + väver in ett snabbt årsmöte på några minuter och sedan lyssnar och skrattar vi resten av kvällen.

Ingen avgift, gott om plats i varm glasbur eller varmt tält.
Föranmälan önskas till Loopen, helst per mail till adressen nedan:

Datum: Torsdag den 11 maj 2017
Tid: 18:00 – 22:00
Plats: Loopen Café och Restaurang
Gatuadress: Hornstulls Strand 6
Stad/ort: Stockholm, Sweden
Telefon: 08 – 84 42 85
E-postadress: loopenmarin@hotmail.com

Det var en liten sak till i förbiiifarten.

GOSF har tagit fram en fantastisk T-shirt (se bilden) i 100 % bomull. Den säljes på Loopen för 150 kr och finnes i storlekarna M, L, XL och XXL. Det funkar alltså vare sig man är stor, liten eller mindre. Om man bor långt från närmaste plats (Loopen alltså) kan man beställa genom att maila
gosfkansliet@gmail.com
+ betala in 195 kr (inkl frakt) på bankgiro 5766-8592
Glöm ej att ange storlek + adress den ska skickas till.

gosftee
Färdigekiperade sällskapsmänniskor på Loopens brygga.

 

Hälsningar

/GOSF

Boxen é klar

GOSF har i samarbete med Riverside Records tagit fram en unik 22 cd box med Kalle Sändare. Den innehåller samtliga utgivna plattor från 1965 till 2011 med Kalle Sändare på Metronome, Sonet, Mill, Sony/Cupol, och Sändarrecords + bonussamtal och en 28 sidors booklet. De flesta albumen har aldrig funnits på cd. Boxen pressas i 1000 numrerade exemplar och GOSF får de 200 lägsta numren att erbjuda sina medlemmar till det speciella medlemspriset 499 kr och 66 öre + porto.

Varje medlem får köpa max 3 boxar. Vilket julklappstips!

Hur beställer man?

Betala in 499,66 + porto 80,- totalt 579,66 för en box till GOSF bankgiro 5766-8592.

För 2 eller 3 boxar blir portot fortfarande bara 80,- kr totalt.

Ange namn, medlemsnummer, en box (alt 2 el 3 boxar) och leveransadress på inbetalningen.

Det förmånliga priset på boxen ersätter medlemsskivan för 2015 men vi utgår från att ni förnyar medlemskapet när den stunden kommer.

Ni kan betala in när som helst. Vi börjar leverera i  november 2014. Tänk på att upplagan är begränsad. Först till kvarn om vi får ha det uttrycket.

Hälsningar,
Gosfkansliet

Nytt utseende på hemsidan

Vi har uppdaterat och gjort en massa olika sorters saker med hemsidan så nu är den i ganska bra skick, om man ska ha det uttrycket.